lördag 2 juli 2011

När grisar kan flyga!

Dressyrmupparna splittras och dom tar bort bloggen. Ingrid säljer Claudia till en hästhandlare uppe i Umeå och flyttar till Island, eftersom hon älskar när det är kallt.
Linn slutar helt med dressyren och övergår till western med Cupido. Linn och hennes mamma startar ett eget företag som säljer gardiner och det går inge vidare. Mamma Gunilla klagar på att det är för att Linn tog bort bloggen och dom blir ovänner och träffas aldrig mer.
Samtidigt säljer Nellie Berntsson alla sina ponnyer och börjar tävla hoppning med åsnor istället, det blir en stor succé och Nicholai hoppar på samma spår. Den nya trenden i bloggvärlden är nu att rida åsnor och alla  byter ut sina hästar mot åsnor.
När Nellies åsnorna efter några månader blivit riktiga monster av bortskämd het så bestämmer sig nellie för att sälja alla åsnorna hon äger och köpa shire hästar. Shire hästarna förlorar tyvär i SM kvalet mot alla åsnor och hon lägger av med ridningen helt. Nellie flyttar nu till hollywood och blir filmstjärna. Efter bara några månader blir hon ihop med Brad Pit och dom gifter sig och skaffar barn. Så levde alla bloggare lyckliga i alla sina dagar!

1 kommentar:

Skicka en kommentar till inlägget eller något smaskigt skvaller!